Slušaj vest

Partizan je dramatično pobedio Novi Pazar u gostima, golom Stefana Kovača u 93. minutu, a trener crno-belih Savo Milošević rekao je posle meča da bi nerešeno bilo verovatno najpravedniji ishod.

"Na karakter, ništa više od toga, jedino na karakter", njegov je komentar za TV Arena sport posle pobede.

"Dosta pogrešnih stvari je bilo, ne bih o njima sada, jer bih umanjio igru Pazara. Odigrali su, nisu zaslužili da izgube, verovatno su bili bolji, ali fudbal je takav. Čestitao bih momcima na dobrom karakteru, to je zaista jedino valjalo, ništa drugo".

"Imaju nekoliko vrhunskih igrača, jedan od njih je jedan od mojih omiljenih, pretpostavljam da znate ko", nasmejao se Milošević, jasno misleći na Adema Ljajića.

"Jedino dobro je to što smo osvojili tri boda i treća uzastopna pobeda, otklonili smo rezultatsku krizu. Kriza igre, defanzive, ništa nije prošlo, kao što sam i pretpostavljao, puno je posla pred nama", dodao je Milošević.

Nakon meča u kojem je njegova odbrana pravila velike greške, a napad ih ispravljao golovima, Miloševićev tim je četvrti na tabeli, sa 11 bodova manje od Crvene zvezde, uz odigranu utakmicu manje.