ŠUMAHER OBJAVIO DA JE GEJ, A OŽENIO "PLEJBOJ" ZEČICU: Sin okrenuo leđa zbog golišavih fotki, cela familija u strahu

Cela Nemačka priča o "autovanju" vozača Formule 1 Ralfa Šumahera.

A3397 Gero Breloer / DPA / Profimedia

Bivši vozač Formule 1 Ralf Šumaher (49) javno je objavio da je gej. Mlađi brat daleko poznatijeg Mihaela Šumahera je na svom Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira sa svojim dečkom Etjenom, gde je otkriveno i da veza traje najmanje dve godine, što je iznenadilo celokupnu nemačku javnost.

"Najlepša stvar u životu je kada imate pravog partnera kraj sebe, sa kojim možete da podelite sve", napisao je Ralf Šumaher na Instagramu gde stižu samo čestitke od prijatelja, gde se čini da su samo oni najbliži znali istinu. S druge strane, navijače je ova informacija zatekla, pošto se u medijima čak nikada nije ni spekulisalo o njegovom opredeljenju, štaviše više od decenije bio je u uspešnom braku.

Ralf Šumaher je 2001. godine oženio Koru Brinkman i njih dvoje su bili u braku sve do 2015. godine. Sa nemačkom manekenkom ima sina Davida Šumahera (22) koji takođe pokušava se "progura" u moto-sportu poput svog oca i strica. Za sada mu, nažalost, ne uspeva kao što je rođaku Miku Šumaheru.

Što se tiče Kore Šumaher, ona se još nije oglašavala nakon Ralfove objave, a u nemačkoj javnosti poznata je po golišavim fotografijama. Atraktivna nemačka manekenka se skidala za "Plejboj" dok je posle toga počela da svoje fotografije prodaje na sve popularnijoj platformi "OnlyFans" i od toga lepo živi. "Volim svoje telo i zašto ga ne bi pokazivala drugima? Imam 46 godina i još uvek se osećam vrlo ugodno u svojoj koži. Zašto ne bih s javnošću podelila jednu ili dve fotografije u toplesu?", upitala se Kora Šumaher u razgovoru za nemačke medije pošto je otkriveno da ozbiljno zarađuje", pričala je ona.

Kada je sin David čuo za to, objavio je da neće pričati sa njom, ali ga nije slušala: "David i ja trenutno ne razgovaramo. Opet me je svuda blokirao. Ovo je jako bolno za mene. To je moje dete i mislim da me svaka žena koja je u takvoj situaciji može razumeti. Prošlo je više od godinu dana od kada sam ga poslednji put videla i razgovarala sa njim. Prošle godine sam jednom smela da dođem na njegovu trku. Još uvek me jako boli što se moj dečak toliko udaljio od mene nakon razvoda. Ne znam zašto", rekla je Kora i dodala: "Volela bih da mu kažem koliko sam ponosna na njega i da ga volim svim srcem. On je moj sin, moje jedino dete. Uvek ću biti tu za njega. Nije važno kada, uvek me može nazvati."

U međuvremenu, Kora Šumaher je bila i deo jednog nemačkog rijalitija zbog kog je čitava porodica drhtala. Plašili su se da će Kora otkriti porodične tajne o stanju Mihaela Šumahera u koje je svakako upućena. Čak i pored posebnih klauzula, porodica je strahovala da će se Kora "izlanuti" u australijskoj džungli jer je osvetoljubiva od rastanka sa Ralfom.

Pogledajte kako izgleda Kora Šumaher:

Podsetimo, Mihael Šumaher već deset godina nije viđen u javnosti. Od nesreće na Alpima, kada je povredio glavu tokom skijanja, niko ga nije video i o njegovom stanju kruže razne teorije jer prijatelji ne žele eksplicitno da kažu kako je.

"Kada razmišljam o Mihaelu, nažalost nemam više nikakvu nadu da ću ga ponovo videti. NIkakve pozitivne vesti nisam dobio već deset godina. Da li žalim što ga nisam video odmah posle nesreće? Naravno, žalim zbog toga i krivim samog sebe. Trebalo je da odem odmah u bolnicu, oplakivao sam ga kao pas posle nesreće. To me je jako pogodilo, možete samo da zamislite. Ali, na kraju sam morao da to pustim i da se oprostim od Mihaela", ispričao je Vili Veber koji je godinama vodio brigu o Šumiju i kome njegova supruga Korina ne dozvoljava da ga vidi.

"I posle tri-četiri godine kasnije, ljudi koji me prepoznaju su me zaustavljali i pitali da li sam njegov bivši agent i pitali su me za njegovo zdravlje. Prestao sam da im objšanjavam i pomislio - zašto mene niko ne pita kako sam? Pomirio sam se sa tim da je gotovo, da ne razmišljam o tom sr**u".

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

F1, A1  Privatna arhiva

(MONDO - M.V.)