Slušaj vest

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama i tako zaokružio prebogatu karijeru tokom koje je osvojio sve najveće turnire na planeti. Pre nego što bude imao nove izazove, recimo na US openu ove jeseni, Novak je iskoristio priliku da se opusti i provede.

Videli smo delove slavlja iz Pariza, a znamo i da je stigao u Hrvatsku, gde na moru uživa u postignutim uspesima. Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama pokazuje kako se to Novak Đoković provodi na jahti u Hrvatskoj - a ovog puta imali smo priliku da ga vidimo sa flašicom alkohola u rukama, ali i kako skače "bombu" u more.

Pretpostavlja se da je snimak nastao negde u okolini Dubrovnika, a Novak Đoković već je primećen u tom gradu prethodnih dana. Znamo da je pre toga posetio i Korčulu, odnosno jedno od ostrva koje pripada tom arhipelagu, a Hrvatska je tradicionalno jedna od omiljenih letnjih destinacija najboljeg tenisera svih vremena. Pogledajte snimak sa jahte:

Đoković ima prostora da se odmori nakon Olimpijskih igara jer ove sezone ne forsira svoje telo i ne učestvuje na mnogo turnira. Za sada se veruje da neće putovati u SAD pre US opena, već će u Evropi odraditi pripreme za poslednji grend slem sezone - ima zakazan revijalni meč u Sofiji protiv Grigora Dimitrova, a prijavljen je i u Dejvis kup ekipu za mečeve protiv Grčke u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić".

Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia Proslava Novaka Đokovića za zlatnu olimpijsku medalju

BONUS VIDEO:

Instagram/Janko Tipsarevic Novak Đoković i Janko Tipsarević pevaju