Glumac Miloš Timotijević je otvoreno govorio o teškoćama koje je njegova supruga doživela tokom porođaja, koji je trajao 26 sati.

"Nisam ništa slavio. Sam porođaj je bio veoma naporan. Svaka čast mojoj supruzi kako je sve to podnela. Moram da priznam da je to bio baš jak, herojski čin što se mene tiče, kako je izgurala i izdržala zato što je trajalo 26 sati. Ja sam sve vreme bio sa njom i pošto se Jakov rodio jedan sat posle ponoći, nisam ni slavio. Otišao sam kući i spavao sam. Samo se sećam jednog velikog, punog, žutog meseca i osećaja olakšanja pošto sam bio dosta zabrinut kako će sve da se završi. Sutradan mi je došlo dvoje prijatelja sa kojima sam popio, sećam se, dve kafe, i to je bilo to", rekao je Miloš za "24sedam".

Pre nego što je postao otac sa Tijanom, Timotijević je bio u braku sa prvom suprugom Dunjom 13 godina. Mediji su preneli da su se Miloš i Tijana venčali nakon samo 40 dana veze, što im je bilo dovoljno da shvate da su jedno za drugo.

Instagram/milosdtimotijevicofficial, Instagram/deethebee Miloš Timotijević

BONUS VIDEO:  

Miloš Timotijević pleše sa novom ženom Instagram

(Blic/MONDO/M.C.) 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!