Zvezda - Strazbur: Prodaja ulaznica ide slabo
MN Press 

  Otvaranje Evrolige, "Kombank arena", protivnik koji prema računici "mora" da bude savladan u Beogradu i – slabo interesovanje...

Prodaja ulaznica za meč 1. kola Grupe A Evrolige u sezoni 2015-16, ujedno i prvi gala meč koji nova generacija košarkaša Crvene zvezde igra, ide slabije nego što se i pomišljalo na Malom Kalemegdanu.

Kada su u sredu uveče zatvorene blagajne, izračunato je da je prodato 6.150 ulaznica, što je informacija koju je kasno uveče s pratiocima na Twitteru podelio direktor šampiona Srbije Davor Ristović.


U ovaj broj ne ulaze vlasnici sezonskih ulaznica, ali i jedni i drugi zajedno popunjavaju – za sada – otprilike polovinu kapacitet "Kombank arene", što je daleko ispod očekivanja, jer je svima u klubu jasno da je Strazbur, iako bitno pojačan pred start Evrolige, jedan od klubova koje četa Dejana Radonjića mora da pobedi u Beogradu na putu ka Top 16 fazi.

U Grupi A su još Real Madrid, Fenerbahče, Himki i Bajern, a dalje idu četiri od šest ekipa.

Na ovom linku možete pronaći sve informacije o tome gde i po kojoj ceni možete kupiti ulaznice, za utakmicu koja počinje u četvrtak u 19 časova.