Čukarički Partizan 1:3, izjava Marka Nikolića
MN Press 



Uzbudljivo veče na Banovom brdu i pobeda Partizana sa pečatom Uroša Đurđevića, strelca het-trika!


Crno-beli su "otvorili" uzbudljivo prvo poluvreme golom već u 10. sekundi, Čukarički je izjednačio pogotkom Ognjena Ožegovića sa bele tačke, a pobedu gostima u atraktivnom nastavku doneo je sjajni Đurđević, postigavši svoj drugi, pa treći gol.

Posle meča, trener Partizana Marko Nikolić ostao je dosledan svojoj praksi da ne ističe učinak pojedinca.

"Uroš je odigrao dobro", rekao je šef struke crno-belih, pa izneo svoje viđenje utakmice:

"Već u desetoj sekundi, posle gola, učinilo se kao da su igrači Partizana pomislili da je gotova utakmica. Imali smo loš odnos do primljenog gola, Čukarički je bio bolji, a mi smo mislili da smo tim golom završili. Posle tog gola imali smo naše šanse i iskontrolisali utakmicu, a u nastavku i učinili igru lepom".

Nikolić je sa zadovoljstvom konstatovao:

"Ostvarili smo 14. pobedu, uz dva remija, idemo i na 15. pobedu, a potom odlazimo i na odmor sa pravom da se borimo za šampionsku titulu u Srbiji"

Njegov kolega sa klupe domaćina Gordan Petrić istakao je da su crno-beli zasluženo pobedili.

"Generalno, odigrali smo dobro prvo poluvreme. Pokazali smo da tu ima dosta igrača Čukaričkog koji znaju da igraju fudbal. Ne znam da li je taj prvi gol 'pao' zbog našeg neiskustva, ali eto to se desilo i onda smo početkom drugog takođe primili gol, u trenucima igre koja nam generalno možda i nije bila problem. Ipak, primili smo ga. Posle toga smo pali i čestitam Partizanu zasluženu pobedu", podvukao je Petrić.