Njoke sa svinjskim trakicama i satarašom
Potrebno:
- svinjski file (koji je stajao u marinadi od ulja, soli i belog luka)
- so, biber, suvi peršunov list
- 450 grama "Frikom" sataraša
- 500 grama "Frikom" njoke
- kačkavalj (količina po želji)
Prirpema:
Meso isecite na zalogaje, propržite ga na ulju, dodajte so i biber, sataraš, peršun.
Obarite njoke.
U posudu za pečenje dodajte meso i povrće, oceđene njoke i izrendani kačkavalj.
Pecite 15 minuta, u rerni ugrejanoj oko 180 stepeni Celzijusovih.
Pogledajte video:
Probajte i ove super recepte:
Partizan razbio Zvezdu i odigrao najbolji meč sezone! Obradovićev tim dominirao, Grobari slavili pred Delijama
Srbija pregazila Dansku i ide na Eurobasket: Blistali Aleksa i Balša, a moglo je i ubedljivije!
Uhapšeno 11 osoba zbog pada nadstrešnice na Železničkoj stanici: Preti im do 12 godina zatvora
Partizan za 55 dana mora da sakupi milione evra: Rasim Ljajić otkrio koliko crno-beli duguju!
Mondo ukrštenica za 21. novembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!