Sjajna kombinacija uz ove pljeskavice je kečap, senf, a mogu da budu i deo nekog sendviča!
Sastojci:
Dva jaja
Dve kašičice limunovog soka
Tri kašike rendanog parmezana
10 kašika prezli
420 grama tunjevine
Manja glavica crnog luka
Malo bibera
Tri kašike ulja
Priprema:
Umutite jaja i limunov sok, pa u to dodajte parmezan i prezle – smesa treba da izgleda poput paste. Dodajte tunjevinu i luk, pa sve dobro izmešajte i na kraju začinite biberom.
Zagrejte ulje u tiganju na vatri srednje jačine, pa kašikom vadite i oblikujte pljeskavice, a zatim ih pržite dok ne budu braonkaste – oko pet minuta sa obe strane.
Imate li vi neki dobar recept? Pišite nam u komentarima!
Partizan želi da prekine crni niz: Istorijski susret slavnih trenera, ne zna se kome je pobeda potrebnija
Ognjen Dobrić nestao iz ekipe Zvezde: Janis Sferopulos ne računa na "vojnika" crveno-belih
Predrag Mijatović podigao ton: Kakve veze ima Vučić s krizom u Partizanu?!
Brutalna poruka za Nikolu Mirotića sa tribina: Grobari ga vređali, a onda je video transparent! (Video)
Uvrede i zvižduci za Nikolu Mirotića u "Areni": Grme navijači Partizana, nisu mu oprostili! (video)