Posna hrana uopšte ne mora da bude bezukusna, a ova pita je i dokaz za to!
Sastojci:
Pakovanje kora za pitu
400 grama spanaća
200 grama šampinjona
Dva struka praziluka
100 grama posnog kačkavalja
So po ukusu
Ulje
Priprema:
Operite pečurke i spanać, a zatim iseckahte praziluk. Na malo ulja prodinstajte luk, pa dodajte iseckane pečurke i spanać, posolite po ukus. Ostavite na vatri dok ne omekšaju.
Uključite rernu da se greje na 200 stepeni.
U pleh stavite dve kore, malo ih nagužvajte i poprskajte uljem. Odozgo stavite prorpžene pečurke sa lukom i spanaćem, pa zatim naizmenično ređajte kore i nadev od povrća.
Kada stavite poslednju koru, odozgo narendajte posni kačkavalj i pecite dok pita ne dobije zlatno-braon boju. Ostavite da se prohladi i poslužite.
Imate li i vi neki dobra recept? Pišite nam u komentarima!
Tužna partija Partizana: Navijači promrzli i nisu videli ama baš ništa!
Kraj serije "Sablja": Večeras gledamo finale trilera o ubistvu premijera Zorana Đinđića, evo šta nas očekuje
Temperatura pada na -15 stepeni! Čubrilo otkrio detaljnu prognozu za zimu, evo kada će u Srbiji biti najhladnije
Srbija i Aleksa pregazili Dansku u Beogradu: Sad smo na Evropskom prvenstvu!
Kakav debakl Hrvatske u košarci, i to od Bosne! Odlazak na Eurobasket će biti nemoguća misija