Posna hrana uopšte ne mora da bude bezukusna, a ova pita je i dokaz za to!
Sastojci:
Pakovanje kora za pitu
400 grama spanaća
200 grama šampinjona
Dva struka praziluka
100 grama posnog kačkavalja
So po ukusu
Ulje
Priprema:
Operite pečurke i spanać, a zatim iseckahte praziluk. Na malo ulja prodinstajte luk, pa dodajte iseckane pečurke i spanać, posolite po ukus. Ostavite na vatri dok ne omekšaju.
Uključite rernu da se greje na 200 stepeni.
U pleh stavite dve kore, malo ih nagužvajte i poprskajte uljem. Odozgo stavite prorpžene pečurke sa lukom i spanaćem, pa zatim naizmenično ređajte kore i nadev od povrća.
Kada stavite poslednju koru, odozgo narendajte posni kačkavalj i pecite dok pita ne dobije zlatno-braon boju. Ostavite da se prohladi i poslužite.
Imate li i vi neki dobra recept? Pišite nam u komentarima!
Partizan izgubio u Istanbulu, crno-beli na 2-5: Fenerbahče ostavio crno-bele bez šansi
Teodosić promašio pobedu u Pioniru: Zvezda imala "+14" pa ispustila šampiona Evrope
Završena akcija spašavanja u Novom Sadu - 14 poginulih, troje povređenih, obratio se i Vučić
"Da se rekonstruisala nadstrešnica, ovo se ne bi desilo": Vesić najavio da će utvrditi ko je stavljao pečate i potpise
Crvena zvezda i Partizan izvan plej-of zone: Ovako izgleda tabela Evrolige posle sedam kola