Isprobajte ovaj jednostavan recept za zdrave i ukusne "lepinjice" od karfiola.
Sastojci:
Jedna glavica karfiola srednje veličine, izblendirana na sitno
40 grama brašna
Kašičica belog luka u prahu
Pola kašičice soli
Tri krupnija jaja, umućena
Tri kašike susama
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni, u pleh stavite papir za pečenje i malo poprskajte uljem.
U većoj činiji pomešajte karfiol koji ste samleli u blenderu, brašno, so i beli luk u prahu, a zatim dodajte jaja i mešajte dok se ne sjedini. Podelite smesu na osam delova i napravite "lepinjice" i stavite ih u pleh, pa svaku pospite susamom.
Pecite između 35 i 40 minuta, dok ne poprime zlatnožutu boju i ne postanu suve na dodir. Ostavite da se ohlade, pa služite umesto hleba.
Teodosić ovakav meč nije imao 14 godina! Navijači Partizana pamte kad je poslednji put imao nula asistencija!
"Obradović više ne računa na njega, Partizan traži drugog igrača": Otkriveno kakvo pojačanje žele crno-beli
Nemačka se priprema za rat sa Rusijom! Napravljen tajni plan, evo kako će postupiti u slučaju eksalacije sukoba
Uspavana Zvezda nije došla na derbi: Protiv Partizana ovakav nemaš šta da tražiš na terenu
Mondo ukrštenica za 23. novembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!