Evo šta vam je potrebno da napravite ovaj ukusa obrok.
Sastojci:
30 grama putera
Četiri čena belog luka
Dve šolje pilećeg bujona
Šolja mleka
220 grama testenine
So i biber po ukusuž
30 grama parmezana
Dve kašike peršuna
Priprema:
Istopite puter u većem tiganju, na vatri srednje jačine. Dodajte luk i propržite, uz često mešanje. U to dodajte pileći bujon, mleko i testeninu, posolite i pobiberite po ukusu.
Ostavite na vatri da provri, zatim smanjite, i uz povremeno mešanje ostavite dok se testenina ne skuva, oko 18-20 minuta. Nakon toga, dodajte izrendan parmezan – ukoliko vam se čini da je sos previše gust, dodajte još malo mleka.
Poslužite toplu pastu, a odozgo pospite malo peršuna.
Imate li i vi neki dobar recept? Pišite nam u komentarima!
Teodosić promašio pobedu u Pioniru: Zvezda imala "+14" pa ispustila šampiona Evrope
Završena akcija spašavanja u Novom Sadu - 14 poginulih, troje povređenih, obratio se i Vučić
Crvena zvezda oštećena? Isplivao snimak sporne situacije: Ovako je PAO poveo, a sudije previdele jedan detalj!
"Da se rekonstruisala nadstrešnica, ovo se ne bi desilo": Vesić najavio da će utvrditi ko je stavljao pečate i potpise
Crvena zvezda i Partizan izvan plej-of zone: Ovako izgleda tabela Evrolige posle sedam kola