Sastojci:
300 g brokolija
3 jajeta
2 kašike iseckanog crnog luka
1 kašika sitno iseckanog peršuna
1/2 kašičice soli
1/2 kašičice bibera
3 čena usitnjenog belog luka
1/2 kašičice začinskih trava
115 g hlebnih mrvica
125 g parmezana
60 g putera
po potrebi mleko ili pavlaka
Priprema:
Brokoli kratko obariti, ocediti i grublje naseckati. U dubljoj posudi viljuškom umutiti jaja, dodati iseckani crni i beli luk, so, biber i začine po želji (ruzmarin, žalfija, majčina dušica, mirođija...). Promešati, pa dodati hlebne mrvice, omekšali puter i narendan parmezan. Dodati brokoli i peršun i dobro izmešati (ako je smesa suva, dodati kašiku-dve mleka ili kisele pavlake). Ostaviti smesu da odstoji pola sata, da se sastojci povežu i mrvice "nabubre". Oblikovati loptice, poređati ih u pleh i peći oko pola sata na 180 stepeni C.
Ubedljiva pobeda Zvezde pred Barselonu: Evrogol Maksimovića obeležio derbi na Marakani
Partizan posle drame do šeste uzastopne pobede: VAR provere, penali, haos na terenu i tri boda za crno-bele
Zvezda bez sedmorice važnih igrača na Barselonu: Muke za Milojevića, startna postava se već zna
Milojević se naljutio zbog Lalatovićeve izjave: Čekamo sad Tramp da pobedi, da nam i on pomogne
Vladan Milojević se ne plaši Barselone: Je l' znate vi kakav je ovo uspeh za srpski fudbal?!