Sastojci:
10 paprika babura
2 manje glavice crnog luka
1 praziluk
2 šargarepe
1 šolja od 250 ml pirinča
2 čena belog luka
10 kašika ulja
1 vezica peršuna
biber
morska so
Priprema:
Paprike očistiti od peteljki i semenki. Iseckan crni luk i praziluk propržiti na malo ulja, naliti malo vode, pa dodati iseckanu šargarepu i kratko dinstati. Dodati pirinač, so, biber, peršun, iseckan beli luk, pa naliti sa 2 šolje vode i kuvati dok ne bude skoro gotov. Smesom napuniti paprike, poređati ih na nauljenu posudu i naliti sa pola šolje vode. Svaku papriku preliti kašikom vrelog ulja i preko posoliti. Prekriti folijom i peći u rerni zagrejanoj na 190 stepeni C, otprilike 30-40 minuta. Pred kraj ukloniti foliju.
Ubedljiva pobeda Zvezde pred Barselonu: Evrogol Maksimovića obeležio derbi na Marakani
Partizan posle drame do šeste uzastopne pobede: VAR provere, penali, haos na terenu i tri boda za crno-bele
Zvezda bez sedmorice važnih igrača na Barselonu: Muke za Milojevića, startna postava se već zna
Milojević se naljutio zbog Lalatovićeve izjave: Čekamo sad Tramp da pobedi, da nam i on pomogne
Vladan Milojević se ne plaši Barselone: Je l' znate vi kakav je ovo uspeh za srpski fudbal?!