Kad ih jednom probate, samo na ovaj način ćete ih praviti!

Ako vam se dopada ovaj specijalitet, sigurno ćete i voleti naš recept za picu rustiku, pasta-salatu i putaneska pastu

Sastojci:

500 g brašna

250 ml vode

3 kašike ulja

2 kašičice soli

na vrh kašičice šećera

1 pakovanje svežeg kvasca

senf

paradajz pelat

mocarela

origano

malo suve ili sveže nane

biber

so

Priprema:

Testo umesiti od brašna, soli, šećera i kvasca razmućenog u vodi. Brašnom posuti radni prostor, rastanjiti testo na debljinu 0,5 cm i modlom ili većom čašom vaditi krugove. Na svaki staviti senf, iseckan paradajz pelat, iseckanu mocarelu, posuti origanom i iseckanom nanom. Peći 15 minuta u zagrejanoj rerni.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.