Nećete morati čak ni da idete u prodavnicu jer ove sastojke verovatno već imate u kuhinji!
Sastojci:
Pola hleba
Četiri jaja
200 mililitara jogurta
30 mililitara ulja
Kašičica soli
100 grama kačkavalja
100 grama čeri paradajza
Prstohvat origana
Priprema:
Hleb isecite na parčad debljine oko centimetar-centimetar i po, pa svako parče presecite širinom, na pola. Ovako isečen hleb poređajte u manji pleh.
U posudi pomešajte jaja, jogurt, ulje i so, pa umutite da se sve sjedini. Ovu smesu nalijte preko hleba.
Odozgo pospite narendan kačkavalj i poređajte čeri paradajz isečen na polovine. Pospite malo origana i pecite u rerni zagrejanoj na 180 stepeni oko 15 minuta.
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.
Partizan razbio Zvezdu i odigrao najbolji meč sezone! Obradovićev tim dominirao, Grobari slavili pred Delijama
Srbija pregazila Dansku i ide na Eurobasket: Blistali Aleksa i Balša, a moglo je i ubedljivije!
"Trebalo je da ubacim 30 poena, neće niko da nas sažaljeva": Petrušev o porazu od Partizana za otrežnjenje!
Mondo ukrštenica za 22. novembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!
Obradović izašao pred Grobare, pa čuo šta mu skandiraju: Podigao prst i tražio samo jedno, pogledajte