Nećete morati čak ni da idete u prodavnicu jer ove sastojke verovatno već imate u kuhinji!
Sastojci:
Pola hleba
Četiri jaja
200 mililitara jogurta
30 mililitara ulja
Kašičica soli
100 grama kačkavalja
100 grama čeri paradajza
Prstohvat origana
Priprema:
Hleb isecite na parčad debljine oko centimetar-centimetar i po, pa svako parče presecite širinom, na pola. Ovako isečen hleb poređajte u manji pleh.
U posudi pomešajte jaja, jogurt, ulje i so, pa umutite da se sve sjedini. Ovu smesu nalijte preko hleba.
Odozgo pospite narendan kačkavalj i poređajte čeri paradajz isečen na polovine. Pospite malo origana i pecite u rerni zagrejanoj na 180 stepeni oko 15 minuta.
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.
Zvezdina proslava jesenje titule sa stilom: Nova goleada na Marakani!
Završen protest studenata u Beogradu: Saobraćaj bio blokiran u centralnim gradskim ulicama
Ameri hoće Stojakovića da bi nas pobedili: Srbija i Grčka u strahu, SAD hoće da otme Andreja!
Određene sudije za večiti derbi: Srbin i Hrvati sude Crvena zvezda - Partizan!
Tri noćenja na Zlatiboru 460.000 dinara! Turisti šokirani cenama za Novu godinu, od cifre će vam se zavrteti