
Imate kod kuće karfiol, ali vam je dosadilo da ga spremate na uobičajeni način?
Ako u ostavi imate i kesu testenine, imamo savršeni recept za vas! Ljubitelji paste mogu da probaju i zapečenu testeninu iz rerne,
Pročitajte kako se pravi ova ukusna salata!
Sastojci:
400 grama suve testenine
Jedan manji karfiol
Maslinovo ulje
So, biber
Mladi luk
Parmezan
Priprema:
Karfiol očistite, razdvojite na male cvetove, prelijte maslinovim uljem i zapecite u rerni na 200 stepeni, dok lepo ne porumeni.
Testeninu obarite po uputstvu s pakovanja dok ne bude al dente. Oceđenu testeninu pomešajte s pečenim karfiolom, prelijte s još malo maslinovog ulja, dobro začinite solju i biberom i pospite parmezanom i seckanim mladim lukom. Ova salata se može poslužiti i topla, i hladna.
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.
Zvezda nastavila sa porazima u Evroligi: Mirotić ponovo koban za crveno-bele
Crvena zvezda ispada iz Top 6 Evrolige: Partizan može da sustigne crveno-bele, pogledajte tabelu
Janis Sferopulos digao glas na konferenciji: Svi nas vide na F4, a mi u istoriji nemamo pobedu u plej-ofu
Mirotić otkrio zašto je tražio da igra protiv Zvezde: Zbog njega je Olimpija pobedila u Beogradu
Katastrofa za Crvenu zvezdu, Džoela Bolomboja izneli sa terena: Nije mogao da hoda, svi se uhvatili za glavu