Imate kod kuće karfiol, ali vam je dosadilo da ga spremate na uobičajeni način?
Ako u ostavi imate i kesu testenine, imamo savršeni recept za vas! Ljubitelji paste mogu da probaju i zapečenu testeninu iz rerne,
Pročitajte kako se pravi ova ukusna salata!
Sastojci:
400 grama suve testenine
Jedan manji karfiol
Maslinovo ulje
So, biber
Mladi luk
Parmezan
Priprema:
Karfiol očistite, razdvojite na male cvetove, prelijte maslinovim uljem i zapecite u rerni na 200 stepeni, dok lepo ne porumeni.
Testeninu obarite po uputstvu s pakovanja dok ne bude al dente. Oceđenu testeninu pomešajte s pečenim karfiolom, prelijte s još malo maslinovog ulja, dobro začinite solju i biberom i pospite parmezanom i seckanim mladim lukom. Ova salata se može poslužiti i topla, i hladna.
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.
Jovanović spasao Partizan: Odbranio penal, "zaključao" gol i sačuvao tri boda za kraj godine!
Prvo oglašavanje Čede Jovanovića o razvodu: "Nešto se čoveku desi što ne može da sanja, ja sam to doživeo "
Lalatović skočio na Dudića, novinari sprečili tuču! Pogledajte haos posle utakmice u Novom Sadu
Mondo ukrštenica za 22. decembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!
Ameri hoće Stojakovića da bi nas pobedili: Srbija i Grčka u strahu, SAD hoće da otme Andreja!