Ušuškana piletina sa brokolijem i gorgonzolom
Potrebno:
- 200 grama pilećih fileta
- so, biber
- beli luk u prahu
- 450 grama "Frikom" brokoli
- 2 decilitra pavlake za kuvanje
- 250 grama "Frikom" lisnatog testa
- 100 grama gorgonzole
- jedno jaje
- kašika susama
Priprema:
Na ulju propržite krupnije iseckanu piletinu, dodajte so, biber i beli luk, brokoli i pavlaku.
Lisnato testo istanjite oklagijom.
U posudu za pečenje sipajte meso sa povrćem, dodajte kriške gorgonzole, i sve prekrijte, "ušuškajte" lisnatim testom, koje ćete potom premazati mešavinom jajeta, ulja i susama.
Pecite u rerni 25 minuta na 200 stepeni Celzijusovih.
Pogledajte ceo postupak u videu:
Probajte i ove recepte:
Zvezda nastavila sa porazima u Evroligi: Mirotić ponovo koban za crveno-bele
Crvena zvezda ispada iz Top 6 Evrolige: Partizan može da sustigne crveno-bele, pogledajte tabelu
Katastrofa za Crvenu zvezdu, Džoela Bolomboja izneli sa terena: Nije mogao da hoda, svi se uhvatili za glavu
Janis Sferopulos digao glas na konferenciji: Svi nas vide na F4, a mi u istoriji nemamo pobedu u plej-ofu
Mirotić otkrio zašto je tražio da igra protiv Zvezde: Zbog njega je Olimpija pobedila u Beogradu