Slušaj vest

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić čestitao je ekipi, stručnom štabu, klubu i navijačima plasman u Ligu šampiona izboren pobedom protiv ekipe Bode Glimt.

Nakon meča protiv Norvežana i četvrtog ulaska crveno-belih u grupnu fazu, on je rekao da je prvak Srbije izborio plasman u društvo u kojem zaslužuje da bude.

"Čestitam fudbalerima, stručnom štabu, mojim saradnicima, navijačima, kao i svim zaposlenima u Crvenoj zvezdi na još jednom fantastičnom uspehu koji smo svi zajedno ostvarili. Ponovo je Marakana pokazala koliko je moćna i koliko je podrška navijača prevaga u našu korist. Bilo je ovo fantastično veče na Marakani, još jedno o kom će se dugo pričati i mislim da svi zvezdaši mogu da budu ponosni zbog aktuelnog trenutka u kom se naš klub nalazi", rekao je Terzić.

"Ovo je pobeda i za srpski fudbal, drago mi je što ćemo ponovo predstavljati našu zemlju u Ligi šampiona. Pokazali smo da nam je tu mesto, uspeli da iz minusa u Norveškoj dođemo do pobede i plasmana. Potvrdilo se i sve ono što smo mi u klubu znali još kada smo sastavili ovu ekipu, a to je da je ovo tim pun sjajnih igrača sa fenomenalnim karakterom. Svakog dana je lepo biti zvezdaš, ali ove večeri je to za nijansu još lepše", kazao je Zvezdan Terzić.

MN Press Vladan Milojević - Crvena zvezda VS BODO GLIMT

Već je poznato da Crvenu zvezdu čeka ogromna zarada od učešća u Ligi šampiona, a poznat je i termin žreba za Ligu šampiona.

Bonus video: Podrška Bori Đorđeviću sa pune "Marakane"

MONDO Podrška Bori Đorđeviću od navijača Zvezde