Slušaj vest

Fudbalski klub Partizan je treći i poslednji put ove sezone eliminisan iz evropskih takmičenja. Crno-beli su sa dva poraza od Genta sa po 1:0 završili svoju evropsku sezonu, najavili reset, a sada se povodom svega oglasio Ostoja Mijailović. Predsednik Košarkaškog kluba Partizan oštro je kritikova rad uprave i pozvao odgovorno ze ovakve rezultate da podnesu ostavke. 

Od ranije je Mijailović u lošim odnosima sa upravom FK Partizan, već ih je nekoliko puta kritikovao, a sada je istakao da je jedan od razloga zbog čega je ušao u strukture Jugoslovenskog sportskog društva Partizan i to što je želeo da u klub dođe neka druga uprava. Sadašnje čelne ljude je otvoreno optužio da rade protiv interesa kluba.

"Tužno je sedeti i gledati ovakvo stanje u FK Partizan. Iako nikada niste imali stida kada se pogledate u ogledalo, posle svega, pokažite bar malo ljudskosti i dostojanstva, treba vam živeti i posle Partizana. Moj ulazak u JSD Partizan je bio iz dva motiva, da pomognemo svim klubovima koji su deo Društva i da dovedemo normalnu upravu u FK Partizan koja neće raditi u sopstvenom interesu i interesu onih koji nisu prijatelji Partizana. Nezadovoljstvo navijača Partizana je veliko i opravdano. Ako Upravu koju gledamo godinama kako ponižava najveći sportski brend ne može da smeni JSD, a trebalo bi da može, i ako ne mogu da je smene Partizanovci, postavlja se pitanje "ko može"? KK Partizan će naredne sezone dati sve od sebe da usreći našu armiju navijača. Borili smo se i uvek ćemo se boriti za naš Partizan!", naveo je Ostoja Mijailović u svom obraćanju. 

Belga / ddp USA / Profimedia, BRUNO FAHY / Belga Press / Profimedia GENT VS PARTIZAN

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

MONDO/Nemanja Stanojćić Ostoja Mijailović