Slušaj vest

Košarkaški klub Partizan obavestio je svoje navijače da u petak, 23. avgusta, tačno u podne počinje obnovu i prodaju sezonskih karata za predstojeću sezonu. Crno-beli će sve mečeve igrati u Beogradskoj areni, koja je za ovu priliku podeljena na deset sektora i u skladu sa pozicijama formirane su cene.

Ukoliko obnavljate sezonsku kartu, najjeftinije ulaznice mogu da vas izađu 20.000 dinara, koliko koštaju mesta na zapadu i na boku nivoa 400. Slede centralne pozicije na nivou 400, gde karta košta 24.000 dinara, dok su one na nižem nivou daleko skuplje. Najskuplja obnova sezonskih karata za mečeve košarkaškog kluba Partizan iznosi 135.000 dinara i ona važi za mesta koja su označena kao "Premium Gold".

Sa druge strane, novi korisnici moraće da plate malo više. Najjeftinije karte za one koji ne obnavljaju sezonsku nego je kupuju bez dokumenta iz prethodne sezone koštaju 25.000 dinara, dok su najskuplje sezonske karte čak 150.000. Pogledajte kompletnu tabelu cena sezonskih karata za Partizan:

Podsećamo, navijači Partizana ove sezone gledaće potpuno novi tim koji će opet predvoditi Željko Obradović, najtrofejniji evropski trener. Ekipu će činiti kapiten Vanja Marinković i njegovi saigrači: Ife Lunberg, Frenk Nilikina, Brendon Dejvis, Duan Vašington, Balša Koprivica, Mario Nakić, MItar Bošnjaković, Aleksej Pokuševski, Sterling Braun, Ajzak Bonga, Arijan Lakić, Ajzea Majk, Aleksa Dimitrijević, Tajrik Džouns i Karlik Džouns.

BONUS VIDEO:

MONDO/Nikola Lalović Ife Lunberg za MONDO