Žena Partizanovog igrača pobesnela zbog Evrolige: Oglasila se nakon vesti o Fakundu Kampacu!

Kamila Fromelt Andersen, izabranica Partizanovog košarkaša Ifea Lundberga udarila po Evroligi zbog Fakunda Kampaca i njegove "kazne".

MN Press/Instagram/screenshot

Košarkaški klub Partizan u četvrtak uveče igraće protiv Real Madrida, a na parketu u glavnom gradu Španije biće i nekadašnji plejmejker Crvene zvezde Fakundo Kampaco. Argentinac je isključen na prvom meču nove sezone, zatim mu je određena i suspenzija za naredni meč, ali... Real se žalio i uspeo, pa je izvršenje kazne odloženo, a plejmejker se vraća u kombinaciju za meč.

Ova vest iznervirala je navijače Partizana, ali i Kamilu Fromelt Andersen, suprugu jednog od igrača crno-belih. Izabranica beka Partizana Ifea Lundberga digla je glas na društvenim mrežama i preko svog Instagram naloga poslala jasnu poruku. "Nijednom drugom timu ne bi bila usvojena žalba osim Madridu", napisala je Kamila koja veoma detaljno prati košarkaška dešavanja širom sveta. Pogledajte kako ona izgleda:

Kamila Fromelt Andersen nije tek žena košarkaša, ona se i sama profesionalno bavila ovim sportom. Svojevremeno je igrala i za reprezentaciju Danske, sa kojom je 2018. godine osvojila Evropsko prvenstvo malih zemalja, pobedom nad Luksemburgom (93:59) u borbi za zlato.

Na tom turniru Kamila je prosečno igrala preko 12 minuta, uz 6,8 poena, 0,8 skokova i 0,6 asistencija po meču. Najbolji meč odigrala je u grupnoj fazi protiv Moldavije, kada je imala 19 poena, tri skoka i dve asistencije. Pogledajte njenu objavu o Evroligi i Fakundu Kampacu:

Instagram/camillafrommelt/printscreen 

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Partizan himna na početku nove sezone ABA lige  Mondo/Nemanaja Stanojčić