Zdrava i ukusne projice, najukusnije kada se jedu vruće.
Servirajte ih svojim ukućanima za doručak!
Sastojci:
1 šolja od 3 dl kuruznog brašna
1 šolja od 3 dl pšeničnog brašna
1 prašak za pecivo
1 kašičica soli
3 dl ulja
3 dl kisele vode
2 šargarepe
1/2 šolje od 3 dl graška
Priprema:
Šargarepu iseći na kockice i obariti sa graškom. Dobro ocediti. U posudi izmešati obe vrste brašna sa praškom za pecivo, dodati so, ulje i kiselu vodu. Na kraju umešati povrće, Dobro promešati i kašikom sipati u namašćene kalupe za projice i peći na 200 stepeni C, dok ne dobiju lepu zlatnu boju, oko 35-40 minuta.
Tužna partija Partizana: Navijači promrzli i nisu videli ama baš ništa!
Temperatura pada na -15 stepeni! Čubrilo otkrio detaljnu prognozu za zimu, evo kada će u Srbiji biti najhladnije
Kraj serije "Sablja": Večeras gledamo finale trilera o ubistvu premijera Zorana Đinđića, evo šta nas očekuje
Putin je zbog ovog oružja naredio napad hipersoničnom raketom: Ubijen važan ruski general i 500 Severnokorejaca
Beograđanka za dva meseca dobila 3 kazne: Otkrivamo na kojim se sve lokacijama na auto-putevima meri brzina