Ako volite krmenadle, sigurno znate da ovo meso ide i uz slatke ukuse. Svinjetina sa jabukama pravi je klasik, a leto je vreme da isprobamo nove ukusne stvari!
Evo kako da pripremite krmenadle sa breskvama!
Sastojci:
Dve krmenadle
Četiri breskve
Tucana ljuta paprika
Dve kašike meda
Dva čena belog luka
Maslinovo ulje
So, biber
Priprema:
Zagrejte ulje u tiganju, krmenadle dobro posolite, pobiberite i pospite sa malo ljute paprike.
Propržite krmenadle sa obe strane po nekoliko minuta, dodajte sitno seckani beli luk, neka pusti aromu u tiganj. Izvadite meso, dodajte breskve isečene na režnjeve i propržite ih dok ne omekšaju. Pred kraj zalijte medom i promešajte kako biste od soka koje je voće pustilo i meda dobili sos. Vratite krmenadle u tiganj da bi se sve zagrejalo i poslužite toplo.
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.
Vezenkov zabija nož u leđa Bugarima: Bomba u Eurobasket 2025, MVP Evrolige menja reprezentaciju?
Temperatura pada na -15 stepeni! Čubrilo otkrio detaljnu prognozu za zimu, evo kada će u Srbiji biti najhladnije
Beograđanka za dva meseca dobila 3 kazne: Otkrivamo na kojim se sve lokacijama na auto-putevima meri brzina
Zvezdin Amerikanac hitno reagovao na pomen otkaza Sferopulosu: Šuter crveno-belih se oglasio na Instagramu
Igrao za Zvezdu i rekao najskuplje "ne" u istoriji evro-košarke! Jedan čovek mu se sada smeje zbog 12 miliona