Ovog proleća HBO+ i mts TV će vas prikovati za fotelju

Stižu novi hit naslovi!

0
A- A A+
Foto: Promo/HBO Adria/

  Ljubitelji filmova i serija moraće dobro da se potrude da ovog proleća isplaniraju svoje vreme ispred malih ekrana. Bogata ponuda filmskog i serijskog sadržaja, koju su i ove godine pripremili HBO i mts TV, nalazi se na samo par klikova na daljinskom upravljaču i biće otključana za sve mts TV korisnike do kraja oktobra meseca.

Prvi neka se spreme fanovi serija "Milijarde", "Metalne zvezde" i "Privlačne samohrane majke", čije nove sezone počinju ovog proleća.

Sudeći po najavama, nove sezone još su uzbudljivije od prethodnih. Sa druge strane, već sada veliku pažnju privlače i novi naslovi kao što su "Potomci", "Pristanište", "Ja sam noć", kao i mnogi drugi, a koji prema ocenama kritičara prete da postanu sledeći veliki hitovi.

Ovom prilikom u okviru HBO+ paketa, ni ljubitelji filmova neće ostati uskraćeni, te su samo neki od blokbastera koji će ih obradovati upravo "Nemoguća misija - Razilaženje", "Antmen i osa", "Neviđeni 2", "Hotel Transilvanija 3", kao i "Solo: Star Wars priča".

Izvor: HBO Adria/YouTube

Aktivacijom paketa HBO+ svi korisnici mts TV-a imaju priliku da gledaju hit filmski i serijski sadržaj na HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax i Cinemax 2 kanalima koji su otključani do kraja oktobra.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti