Vaša porodica će je obožavati!
Ako volite italijanske specijalitete, probajte i kanelone sa sirom i tikvicama i putaneska pastu!
Sastojci:
Testo:
300 g brašna
1 prašak za pecivo
4 kašike maslinovog ulja
1 kašičica soli
Fil:
300 g šunke
1 šolja mariniranih šampinjona
1 konzerva paradajz pelata
origano
masline
300 g gaude
Priprema:
Od navedenih sastojaka uz dodatak vode (količina po potrebi) umesiti glatko testo koje se ne lepi. Rasporediti u nauljani okrugli pleh prečnika 28 cm. Preko slagati paradajz pelat, iseckanu šunku, šampinjone isečene na listiće, opet paradajz, posuti origanom i prekriti narendanom gaudom. Peći u rerni zagrejanoj na 190 stepeni C oko 20 minuta.
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.
Partizan razbio Zvezdu i odigrao najbolji meč sezone! Obradovićev tim dominirao, Grobari slavili pred Delijama
Srbija pregazila Dansku i ide na Eurobasket: Blistali Aleksa i Balša, a moglo je i ubedljivije!
"Trebalo je da ubacim 30 poena, neće niko da nas sažaljeva": Petrušev o porazu od Partizana za otrežnjenje!
Mondo ukrštenica za 22. novembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!
Partizan za 55 dana mora da sakupi milione evra: Rasim Ljajić otkrio koliko crno-beli duguju!