Vaša porodica će je obožavati!
Ako volite italijanske specijalitete, probajte i kanelone sa sirom i tikvicama i putaneska pastu!
Sastojci:
Testo:
300 g brašna
1 prašak za pecivo
4 kašike maslinovog ulja
1 kašičica soli
Fil:
300 g šunke
1 šolja mariniranih šampinjona
1 konzerva paradajz pelata
origano
masline
300 g gaude
Priprema:
Od navedenih sastojaka uz dodatak vode (količina po potrebi) umesiti glatko testo koje se ne lepi. Rasporediti u nauljani okrugli pleh prečnika 28 cm. Preko slagati paradajz pelat, iseckanu šunku, šampinjone isečene na listiće, opet paradajz, posuti origanom i prekriti narendanom gaudom. Peći u rerni zagrejanoj na 190 stepeni C oko 20 minuta.
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.
Zvezdina proslava jesenje titule sa stilom: Nova goleada na Marakani!
Završen protest studenata u Beogradu: Saobraćaj bio blokiran u centralnim gradskim ulicama
Ameri hoće Stojakovića da bi nas pobedili: Srbija i Grčka u strahu, SAD hoće da otme Andreja!
Određene sudije za večiti derbi: Srbin i Hrvati sude Crvena zvezda - Partizan!
Tri noćenja na Zlatiboru 460.000 dinara! Turisti šokirani cenama za Novu godinu, od cifre će vam se zavrteti