Slušaj vest

Predsednik Košarkaškog kluba PartizanOstoja Mijailović oglaiso se na svom Tviter nalogu, a tema je bila aktuelna prodaja sezonskih ulaznica

Mijailović je objavio da je klub iz Humske prodao nešto više od 14.500 sezonskih ulaznica, uz to je zahvalio svim navijačima koji kupovinom podržavaju finansijsku stabilnost kluba, jer je to cilj kojem crno-beli teže. Predsednik je u svojoj objavi zagolicao maštu navijača i najavio da će javnost uskoro biti obaveštena i o "jako lepim stvarima". 

"Hvala svima koji su izdvojili novac da kupe sezonske karte za naše utakmice! Finansijiska stabilizacija, na kojoj godinama radimo, u velikoj meri zavisi od prihoda koje ostvarujemo. Uskoro ćemo obavestiti javnost o jako lepim stvarima, a koje se tiču poslovanja Kluba. Armija naših navijača je naša najveća snaga", napisao je Mijailović. 

Košarkaši Partizana uživaju u još jednom spektaklu na početku sezone koji su im priredili navijači. Naime, u petak su imali priliku da savladaju ekipu Aeka u punoj dvorani Beogradskog sajma. Izabranici Željka Obradovića će naredni meč u nedelju uveče odigrati protiv nove ekipe u Evroligi - Pariza. 

BONUS VIDEO: 

MONDO/Nikola Lalović Trening KK partizan