Ako ste se uželeli aromatične, okrepljujuće riblje čorbe, a ne možete da odete na svoj omiljeni "kotlić", evo kako da napravite ovo jelo brzo i lako kod kuće!
Imamo još dobrih ideja za ukusna jela, isprobajte naš recept za musaku od tikvica, predlažemo da je servirate uz brzi hleb sa sodom bikarbonom!
Sastojci:
700 grama bele ribe
Crni luk
Tri čena belog luka
Crvena paprika
Konzerva paradajza pelata
Kocka supe od povrća
Decilitar belog vina
Sušeni origano
Sušena majčina dušica
Sveži peršun
So, biber
Maslinovo ulje
Priprema:
U većoj posudi zagrejte maslinovo ulje, dodajte sitno seckani crni i beli luk i propržite. Ubacite peršun i paradajz, i pustite da provri.
Dok sve to krčka, isecite ribu na manje komade i papriku na režnjeve, i rastvorite kocku u 700 mililitara vrele vode. Dodajte u posudu ribu, supu, vino i papriku, i pustite da se krčka na srednjoj vatri dok riba ne postane mekana i lako se razdvaja kada je bocnete viljuškom.
Pred sam kraj ubacite sušene začine, i po potrebi još soli i bibera. Servirajte toplo uz domaći hleb.
Zvezdina proslava jesenje titule sa stilom: Nova goleada na Marakani!
Ameri hoće Stojakovića da bi nas pobedili: Srbija i Grčka u strahu, SAD hoće da otme Andreja!
Tri noćenja na Zlatiboru 460.000 dinara! Turisti šokirani cenama za Novu godinu, od cifre će vam se zavrteti
Mondo ukrštenica za 22. decembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!
Crvena zvezda se hitno oglasila saopštenjem: Trener Sferopulos je često i neopravdano na meti kritika!