Uglavnom važi pravilo da su žene te koje se češće odlučuju za plastične operacije. Ali, da li to znači da nema muškaraca koji bi zbog lepote otišli "pod nož"? Apsolutno netačno.

Zapravo, sve više pripadnika "jačeg" pola odlučuje se za intervencije, te u odnosu na pre nekoliko godina, danas to više nije nikakav tabu.

U prilog tome svedoči i informacija da su na polju estetike posebno procvetali transplantacija kose, brade i obrva, pored standardnih, kao što su operacija nosa, pa i povećanje usana.

Jedan takav primer je i mladi influenser Livaj Džed Marfi, koji je već potrošio 35.000 evra sa svoje 24 godine, da bi izgledao poput "hodajućeg Fotošopa".

Livaj je promenio lik operacijama.
Instagram/Screenshot/levijedmurphy 

Preciznije, njemu se toliko dopao Instagram filter koji pokazuje kako biste izgledali nakon plastične operacije, da je odlučio da se operiše kako bi izgledao baš tako!

Prvu korekciju je uradio sa samo 19 godina, kada je povećao usne, a nakon toga je stavio filere u obraze, bradu, jagodice, operisao je nos, sredio zube i napravio takozvane mačje oči.

Livaj nema nameru da stane sa intervencijama,
Instagram/Screenshot/levijedmurphy 

"Volim da privlačim pažnju, čak i svojim operacijama. Svoj oporavak pokazujem na društvenim mrežama kako bih skrenuo pažnju na sebe", priznao je mladić nebrojeno puta, kako na svojim lajvovima, tako i ispod objava.

Otkrio je i kada je i kako odlučio da želi da promeni svoj izgled.

"Na Instagramu postoji filter koji vam pokazuje kako biste izgledali nakon plastične operacije i dopalo mi se ono što sam video. Razradio sam sve različite postupke koji su prikazani u filteru, a zatim sam krenuo u njihovo obavljanje".

On je sada otišao korak dalje i ponovo promenio lik, a sve stare fotografije je izbrisao sa profila. 

Koliko je velika promena najbolje se vidi i po tome kako je izgledao pre svih intervencija. 

Međutim, ukoliko ste se zapitali odakle mu toliko novca da finansira nimalo jeftine procedure, a ima tako malo godina, odgovor je: Only Fans. Naime, Livaj sa svojim dečkom Kameronom vodi stranicu na ovoj mreži, a pored toga, na tik Toku ima preko 5,7 miliona pratilaca. Zahvaljujući popularnosti na društvenim mrežama, neke estetske zahvate dobio je besplatno.

"Zbog svoje popularnosti na društvenim mrežama filere sada dobijam besplatno, što me spaslo. Lice mi jako brzo dosadi i volim da menjam svoj izgled", iskren je Livaj, koji priznaje i da se ne dopada svima kako izgleda, pa na društvenim mrežama često dobija i vrlo ružne komentare.  

Dok na Instagramu dokumentuje svakodnevni život, Sadržaj na Tik toku uglavnom se bazira na reakcijama na različite izazove, a pored izgleda, ljude uglavnom iritira i način na koji priča.

Livaj se na to ne osvrće i kaže: "Iskreno, toliko sam navikao na te užasne komentare tako da ništa ne shvatam lično. Mama i dečko me u potpunosti podržavaju u svemu što radim i to mi je najvažnije". 

Bonus video:

taping nose tiktok//@corabelleofficial

Izvor: Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!