Slušaj vest

Angelina Topić oglasila se uoči povratka kući iz Perua, gde je postala šampionka sveta u juniorskoj konkurenciji. Ona je ostvarila veliki uspeh na kraju leta u kojem je zbog povrede odustala od finala Olimpijskih igara, za koje se kvalifikovala doslovno na jednoj zdravoj nozi.

U emotivnoj objavi na društvenim mrežama tokom leta za Beograd iz Južne Amerike, ona je otkrila da je prošla kroz zaista težak period u kojem je imala velike izazove. Uz zahvalnost čitavom timu i javnosti na podršci, i to od srca, ona je otkrila šta je sve prošla.

"Drugog avgusta slomila sam stopalo na Olimpijskim igrama. Deset dana kasnije napravila sam prve korake. Počela sam da trčim 15 dana kasnije. Dan pre leta u Peru pokušala sam da skočim", objavila je Angelina uz snimak na kojem od prvog skoka odustaje, a u drugom ruši letvicu.

"I pored svega, krenula sam", nastavila je Angelina. "I nekoliko dana kasnije, manje od mesec dana posle frakture, postala sam juniorski šampion sveta", dodala je nova heroina srpskog sporta. Pogledajte njen dirljivi video:

Instagram/angelinatopic Angelina Topić

Angelina je postala šampionka sveta u noći između subote i nedelje prema vremenu u Srbiji, a u Beograd će stići u ponedeljak pred ponoć.

Bonus video: Dragutin Topić podržava povređenu Angelinu Topić

RTS/Screen Recorder Angelina Topić i Dragutin Topić plaču