Slušaj vest

In Bom Hvang otišao je iz Crvene zvezde pred početak Lige šampiona. Pomogao je srpskom klubu da se nađe u društvu najboljih, pa je odlučio da karijeru nastavi u drugom klubu. Prešao je u Fejnord za osam miliona evra i zajedno sa holandskim klubom zaigrao u Ligi šampiona, ali neće po lepom pamtiti svoj prvi evropski meč.

U Roterdamu je Fejenord doživeo lak i ubedljiv poraz od Bajer Leverkuzena - 4:0. Gosti su poveli preko Virca u 5. minutu, onda je Frmpong u 30. asistirao prvo Grimaldu, pa šest mintua kasnije Vircu. Autogool Velenrojtera bio je poslednji na meču i ujedno i konačan rezultat. Hvang je odigrao svih 90 minuta.

"Osim Hvanga koji je imao klauzulu od sedam miliona evra i žao mi je što je otišao. Mi smo ga doveli zbog sukoba sa Olimpijakosom, gledamo i ljudske odnose, iskoristili smo te nesporazume. I njegov jedini uslov bio je da mora da postoji izlazna klauzula. Hvala mu na svemu što je dao Zvezdi. Njegov primarni cilj je bio da se približi Premijer ligi i da igra tamo. Smatrao je da preko te lige može da se približi ostvarenju cilja, razumem ga sa sportske strane. Hvala mu, žao nam je. Zvezdaška javnost je bila razočarana samo nekoliko dana, stigli su Silas, Krunić i Radonjić i svi mogu da budu zadovoljni", rekao je nedavno generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić o Hvangu.

Poraz je danas doživela i Hvangova Crvena zvezda koja je izgubila 2:1 od Benfike.

Fabrice COFFRINI / AFP / Profimedia, MN Press Hvang

BONUS VIDEO:

MONDO Hvang korner navijaci Partizan Zvezda