• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Treći dnevnik Bridžit Džons

Pre tačno 16 godina svetlo dana je ugledala prva knjiga o burnom ljubavnom životu jedinstvene Bridžit Džons, a za manje od godinu dana trebalo bi da se pojavi i treća.

Novi roman Helen Filding trebalo bi da se u prodaji pojavi na jesen 2013. godine. Naslov još nije poznat, ali se zna da će se priča dešavati u savremenom Londonu i da će istraživati "drugačiju fazu u Bridžitinom životu".

Prva dva romana, "Dnevnik Bridžit Džons" iz 1996. i "Bridžit Džons: Na ivici razuma" iz 1999. godine bili su svetski bestseleri sa izdanjima u više od 50 zemalja, a 2002. i 2004. su snimljeni veoma uspešni filmovi sa Rene Zelveger u glavnoj ulozi.

Treća knjiga bi trebalo da zadrži istu dozu sarkazma i duhovitosti, ali i u njoj, kao i u prve dve, iako se sve nekako vrti oko seksa, njega će opet da bude najmanje.

"Ako bih ikada napisala scenu seksa morala bih da je pošaljem prijateljima da bih dobila neki odgovor. Ako bih to uradila nikada me ne bi ostavili na miru i uvek bi to pominjali u razgovorima, zbog čega bih se stidela. Zbog toga to jednostavno neću da napišem, neka čitaoci sami maštaju", izjavila je Filding.

Izdavač Den Frenklin kaže da su dobri pisci komedije izuzetno retki i da je Helen jedna od onih koja je uspela da stvori upečatljiv lik koji čitaocima vraća osmeh na lice.

"Kao i milioni drugih, ne mogu da dočekam da saznam šta joj se dogodilo."

Čekanje će, nadamo se, da se i isplati.

(MONDO)

Tagovi

Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

viki

Oba dela su super, mame te da ne ostavis knjigu dok ih ne procitas do kraja. Jedva cekam treci deo :-).

Alis

Jaooooo jedva cekam! Vise volim britanske ljubavne komedije nego americke koje se svode na pala sam sa stolice,sela sam u tortu,ispala kroz prozor i nije mi nista.Bezveze!Bridzit rules!

bre

Nisam citala knjige, nikako da se setim da ih uzmem, uvek ima nesto prece, a cula sam super komentare, ali filmovi su mi bas, bas, mlaki... Samo dobri glumci vade pricu. Kao serijal o kupoholicarki koji je fantastican i sasvim je suprotan opstem misljenju da se radi o gluposti, a film su uradili tako da samo podrzava sve stereotipe - praznoglava, povrsna glupaca i sponzorusa koja trci od radnje do radnje. A knjiga je potpuna suprotno i neverovatno komicna.

SERIJE